#EGP28 Join TILT!, change Europe!

Tilt! Een nieuw platform opgericht door de Europese Groene Partij (EGP) om te communiceren tussen de leden en niet-lid zijnde betrokkenen om echte verandering tot stand te brengen via gezamenlijke acties en campagnes.

Het platform is pas gelanceerd en zal door deelname door leden en niet-leden een community in Europa vormen voor uitwisseling en samenwerking.

Je kunt je makkelijk registeren.

EGP-bestuur:

"Mensen van verschillende achtergronden vanuit alle hoeken in Europa delen dezelfde ambitie: een actievere rol spelen om een betere maatschappij te vormen. Zij willen actief betrokken worden bij het behalen van echte en langdurende verandering. Daarom is 'TILT! , the ChangeMaking Network' gelanceerd. Europese verandering heeft Europese samenwerking van onderop nodig.

TILT! wil activisten uit de Groene familie en verder samenbrengen. Samen zich verbinden aan Europawijde acties zoals petities, Europese Burgerinitiatieven, rallies, crowdfunding en meer, we staan op voor het milieu, pakken klimaatverandering aan, zetten ons in voor economische- en sociale rechtvaardigheid en stellen hypocretie en corruptie aan de kaak. TILT! zal diversiteit, hoop en macht aan de burgers bevorderen.'

Sybren Kooistra, campagne manager:

'…door TILT! kunnen we samenkomen vanuit heel Europa, los van nationale grenzen, om te strijden voor onze gezamenlijke toekomst.'

 

https://www.facebook.com/tilt.green/