Bram van Ojik over de Europese Unie in het Nederlandse parlement

De Europawerkgroep trapt het jaar af via een bijeenkomst met Tweede Kamerlid Bram van Ojik over de Europese Unie. Deze bijeenkomst is een follow-up op de discussie met Isabelle Diks en Bram van Ojik over internationale onderwerpen eind vorig jaar. Het wordt een interactief gesprek, waarbij de focus ligt op het verdedigen van Europese thema’s in ons nationale parlement.

Centraal staat de vraag hoe GroenLinks omgaat met onderwerpen waar de partij kritisch over is, maar die ook Europese belangstelling en regelgeving verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de vorming van een Europees leger en de Brexit. Ook zullen onderwerpen die belangrijk zijn voor onze partij de revue passeren, zoals (groene) energie.

Over deze thema’s zal Bram van Ojik een korte lezing houden. Daarna staan jullie vragen centraal! Altijd al iets willen weten over de kritiek van GroenLinks op het Europese vluchtelingenbeleid? Heb je een kritische opmerkingen over een Europastandpunt van de partij? Of ben je gewoon heel enthousiast over de EU? Meld je dan aan door een email te sturen Het is van belang dat je in de mail ook je vraag vermeldt.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 29 januari op het Partijbureau in Utrecht. Inloop is vanaf 19:30, en om 20:00 trappen we af met de lezing. Rond 21:30 ronden we af. Schroom niet om collega’s en vrienden uit te nodigen. Vermeld dit wel even bij je aanmelding.